yellow gold bvlgari bracelet B copy regularly online big sale convenient thou emption from sefien's blog

Houden van uw hersenen gezond en slimme

Voor jaar fitness hebben liefhebbers vermoed dat oefening positief effect op de hersenen als het lichaam. Maar terwijl het leek het logisch dat een actieve levensstijl de hersenen helpen zou, het wetenschappelijke bewijs ontbrak.

Nu blijkt verschillende biologische studies dat uit te werken is bevorderlijk voor de hersenen.

De redenen in beweging te krijgen zijn groter dan je denkt. Onderzoekers zijn nu vinden biologische bewijsmateriaal dat de oefening voordelen specifieke hersenen mechanismen. En zelfs draagt het bij tot nieuwe neuronen groeien! Terwijl we gebruikt om te denken dat de hersenen cellen verliest naarmate we ouder worden, weten we nu dat het is niet waar voor die mensen die houden van actieve en nieuwe dingen leren.

Veel van het nieuwe onderzoek suggereert dat oefening positief effect op de hippocampus, een sea horse gevormde hersenstructuur die is van vitaal serpenti replica bracelet belang voor geheugen en leren.

In een recente studie vonden de onderzoekers dat volwassen muizen hun aantal nieuwe hersencellen in de hippocampus verdubbeld toen zij toegang hadden tot stromend wielen. Het feit dat de zoogdieren volwassen hersenen het serpenti bracelet knock off aantal hersencellen verhogen kan is verrassend op zich. Dit is goed nieuws voor veroudering volwassenen.

Ooit werd gedacht dat de hersenen gestopt met het produceren van nieuwe hersencellen vroeg in de ontwikkeling ervan. En vermoedelijk hersenen macht grijs weergegeven als cellen stierf door de jaren heen.

Maar in het afgelopen decennium, hebben de onderzoekers gevonden definitief bewezen dat de hersenen nog steeds voor het genereren van nieuwe hersencellen gedurende het hele leven, zelfs bij de mens. Studies tonen aan dat uitdagende omgevingen, waaronder een aantal onderdelen, zoals gepompt up leren kansen, sociale interacties en fysieke activiteiten, zijn de sleutel tot het stimuleren van de groei van nieuwe hersencellen.

Wat betekent dit voor de mens? We kunnen onze hersenen gezond houden door het aangaan van nieuwe situaties, nieuwe spelletjes en nieuwe sociale groep activiteiten. En als bulgari serpenti bracelet knock off we kunnen leren van nieuwe dingen houden en deelnemen aan fysieke activiteiten, we kunnen blijven groeien nieuwe hersencellen.

We kunt "senior momenten," opnieuw definiren als we profiteren van de kansen om te leren en te verplaatsen. Geen excuses meer voor het vergeten van dingen voor de oudere bevolking.

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Ayurvedische Memory Booster supplementen te vergroten van mentale vermogens natuurlijk

Het brein is het belangrijkste deel van het menselijk lichaam en het erin slaagt de routine activiteiten van het lichaam en de prestaties van het menselijk lichaam hangt ook af van de levendigheid van de hersenen. Lichaam zullen problemen ondervinden als de hersenen niet meer functioneert. BrainOBrain capsules zijn de meest effectieve Ayurvedische memory booster supplementen. BrainOBrain capsules zijn de combinatie van de Ayurvedische kruiden gebruikt om de macht van de mening te verhogen de concentratieniveaus. Dit zijn de beste geheugen verbeteren supplementen.

Kleuren helpen u bij het maken van een slaap Haven

Kleur lijkt te werken sterk op het emotionele niveau. Het kan ons kalmeren, prikkelen ons en ons stimuleren. Daarom, of u kunt genieten van je slaap kan afhangen een goede keuze voor uw slaapkamer tot op zekere hoogte. In hun zuivere vorm zijn de volgende kleuren het meest geschikt voor een slaapkamer milieu. Om te kiezen een kleur maken rustig in plaats van kou hangen over het selecteren van de juiste schaduw. Dat wil zeggen, u zou beter kiezen degene die u aan het trekt als je denkt van een kalmerend, in plaats van koude ruimte.

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!

Matthew C. Keegan

De schrijver van het artikel

Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.

Eric Garner

Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die een breed scala aan artikelen. Zoals ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk bulgari snake fake bracelet terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment