white gold bvlgari necklace B replica frequently Online Shopping Mall Bargain convenient thou purchase on selection from sefien's blog

Gebruik de kracht van je geest voor het maken van grotere gezondheid

Ik ga om te delen met u de kracht van uw gedachten. Zoals met alle macht, kan het worden gebruikt voor goed of slecht. Voor degenen die weet hem niet, is Dr. Siegel een pionier in de wetenschap en de praktijk van lichaam en geest geneeskunde om met de publieke belangstelling en de medische instelling. Ik noemde in mijn praten gebruik te maken van de energie van uw Wake Up Call, hoe hij de rol heeft getoond onze gedachten spelen bij het bepalen van het resultaat van de behandeling van kanker.

Zijn werk is een inspiratie voor iemand met kanker of andere "ongeneeslijk". Hij deelt verhalen en onderzoek ter ondersteuning van de kracht van onze geest te smelten kanker tumoren. Awesome, inspirerende stuff.

Maar Dr. Siegel werk heeft lessen voor iedereen. Want waar het is licht, er is ook donker.

Ik ben al te bekend met de donkere kant van de geest. Enkele jaren geleden, pre MS diagnose, was ik onbewust mijn ziekte, manifesteren. Ik was ontevreden met het leven. Ik had weinig vreugde (met uitzondering van wat ik in aardewerk gevonden). Ik voelde me enorm stress en druk. Sommige van de druk was extern, door mijn bazen en de organisatie van de snelle groei ik heb gewerkt in wordt toegepast. Maar veel van het interne was. Mijn eigen druk om te slagen en worden perfect; gevoed door mijn ziekte te behagen dat ik heb geschreven over.

De druk was zo intens, vaak vond ik me af wat er zou gebeuren als ik mijn auto geploegd in die telefoon paal en in tractie eindigde. Of dacht ik, "als ik kreeg alleen echt ziek, zoals bedlegerig zieken, dan ik zou krijgen een kans om te rusten." Ja, ik had gehoopt voor kanker of zelfs MS, iets dat me stoppen zou omdat ik niet kon lijken om replica bulgari serpenti bracelet price stoppen met mezelf.

Was ik echt onmisbaar als ik werd verteld door mijn collega's? De projecten die ik erin geslaagd zou overleven zonder mij?

Natuurlijk was ik vervangbare, zelfs als ik grote schoenen verliet te vullen wanneer ik op mijn eigen twee voeten liet.

Niemand is onvervangbaar. Dat feit, is echter niet geruststellend wanneer u een perfectionist over achiever bent.

Deze gedachten zijn de donkere kant van onze geest op het werk en zij ons ziek maken. De gedachten van perfectionisme, het station om te behagen en de wens te ziek gewoon om te ontsnappen aan alle leven kwam te oefenen op lichaam wil afsluiten versus gedijen. Onze cellen zijn te luisteren naar onze gedachten. Met voldoende frequentie manifesteren we dat verlangen. De wens om te ziek verzoekt onze cellen aan te doen, dat is onze bevoegdheid om te creren van ziekte.

Mijn ziekte inducerende, ziekte te behagen, perfectionist, overtreffen mentaliteit niet verdwijnen 's nachts. In feite schuilt het nog steeds rond de hoeken van mijn geest. Ik nog steeds worstelen met overwerk, overachieving, perfectionisme. Het verschil is dat vandaag de dag deze denkrichting regels niet langer mijn leven. Het heeft niet langer een greep op mijn elke actie. Ik heb vrede met de donkere kant.

Voordat we vrede maken kunnen, moeten we erkennen en omarmen de donkere kant. Wij moeten erkennen dat de donkere gedachten voor een deel van wie we zijn. Toch moeten we ook zorgen grenzen. Niet bestraffen grenzen, maar een liefdevolle en veilige grenzen. We open voor iets zachter moeten worden (niet zwakker).

1. Erkent de waarde in de donkere kant. De donkere kant heeft altijd de waarde, die gevaarlijk is om te negeren. De donkere kant is er om te leren ons iets over onszelf. Het is er om ons te beschermen tegen schade (echt of ingebeeld). De donkere kant kunnen ook een sirene lied van waarschuwing. Mijn eigen herhaalde wens om een zieke of gewonde was duidelijk een roep om hulp, of zoals ik het noem het een "wake up whisper" vertelde me dat ik moest veranderen. Als we de whispers negeren voorbijgaan we aan het gevaar. Dat laat de deur open voor de wake up call.

2. Get comfortabel met ongemak. Het leven is onvoorspelbaar. Het verandert momenten op een bericht. Of een verzoek om echtscheiding, een plotselinge deadline of een diagnose, we niet te voorspellen wat er zal gebeuren in het volgende moment. Dit is pijnlijk om te horen als je een perfectionist control freak, bent zoals ik heb gekend te zijn. In plaats daarvan reframe de situatie. Wanneer we onvoorspelbaarheid vechten strijden wij aard. Wij strijden onze eigen natuur. In plaats daarvan, krijgen comfortabel met het ongemak. Bewonder de magie van elk moment dat is volledig onvoorspelbaar. Omarmen de verrassing dat leven. De donkere kant krimpt in aanwezigheid van magie.

3. Het arrest nix en trekken terug het gordijn. Ik groeide op in een huishouden dat zeer veroordelend was. Ik verzette het als ik ouder, maar moest toegeven jaar later had ik geleerd aan de voeten van meesters. Het gevaar van oordeel is dat we besteden tijd op zoek naar buiten wanneer we moeten zoeken naar binnen. Dat betekent dat we onze problemen als iets wordt gedaan voor ons, niet van binnen ons zien. Deze weergave passieve slachtoffer leidt tot die gedachten van "zal ze missen me als ik ben ondergaan chemo?" Verschuiving van de focus naar binnen. Wat er moet veranderen binnen u, zodat u anders op de druk reageren kunt.

De donkere kant van de geest is verleidelijk wanneer in het midden van termijnen, late uren en lunch op de vlucht. Beginnen te maken van de grenzen van de duisternis. Dit betekent dat u zal hebben te verzachten uw harde buitenkant. Maar zachtheid betekent niet zwakte. Zachtheid betekent bloeiende.

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn bulgari serpenti leather bracelet price replica ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:Een onconventionele verschuiving in conventionele medicinale behandelingen is zeker de meest stijgende tendens, die is het meegeven van manieren voor oosterse geneeskunde technieken. Aangezien beroep te doen op operaties en medische wetenschap, niet de precieze belang meer houden, zich massa's onverwacht naar meer natuurlijke en holistische alternatieve geneeskunde voor betere behandelingen. Men kan kiezen voort te zetten van alternatieve geneeskunde, zoals het behoort tot de beste beroep een naar streven kan.

Koude therapie vs. warmte therapie voor verwondingen: welke?

Ontdek of warmte of koude therapie de beste behandeling voor uw sport schade is. Het toepassen van ijs is de beste aanpak direct nadat een schade zich voordoet of na het beindigen van uw sportieve activiteit. Warmte is effectieve behandeling van chronische pijn of bijdragen aan het bevorderen van de bloedstroom voordat activiteit begint. Zorg ervoor dat u de juiste behandeling voor de situatie om te voorkomen replica bvlgari bracelet snake dat nadelige gevolgen.

Ontbijt kon worden de belangrijkste maaltijd van de dag waarom je niet mag overslaan It

Hoe erg zou het kunnen overslaan ontbijt? Immers, u wilt opslaan jezelf wat calorien, juiste? Bovendien, de meeste mensen eten brood en granen eerste ding in de ochtend, die eigenlijk alleen maar 'filler' voedingsmiddelen, juiste zijn?

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!

Matthew C. Keegan

De schrijver van het artikel

Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met replica serpenti leather bracelet leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment